Svietiace latexové LED balóny modré 27 cm

Svietiace LED balóny
0013051649869
8 položky

5 ks v balení, Svietiace latexové LED balóny modré, 27 cm

5,25 €
S DPH
Množstvo

Green checkmark Na sklade 8 kusov

Môžete mať INHEĎ na predajni

Doručenie domov už zajtra u vás!

Ak objdenáte tovar do 12.00

Svietiaci LED balón je špeciálny typ balóna, ktorý je vybavený malými svietiacimi diódami (LED) vo vnútri. Tieto LED diódy imitujú svetlo, čo dáva balónu efektný a výrazný vzhľad.

Svietiaci LED balóny sú zvyčajne vyrobené z priehľadného plastového materiálu, ktorý umožňuje svetlu LED diód preniknúť von zvnútra balóna. LED diódy sú umiestnené vo vnútri balóna a napájané malou batériou, ktorá je zvyčajne umiestnená v spodnej časti balóna. Batéria môže byť jednorazová alebo nabíjateľná, v závislosti od typu LED balóna.

Existuje mnoho rôznych typov svietiacich LED balónov, vrátane rôznych tvarov, farieb a veľkostí. Niektoré LED balóny môžu mať jednu farbu svetla, zatiaľ čo iné môžu mať možnosť meniť farbu alebo blikajúce svetlo, čo pridáva do ich vizuálneho efektu.

Svietiaci LED balóny môžu byť použité na rôzne príležitosti, ako sú oslavy narodenín, svadby, novoročné oslavy, firemné podujatia, alebo ako súčasť dekorácie na rôznych akciách. 

Pri používaní svietiacich LED balónov je však dôležité dodržiavať bezpečnostné pokyny a náležitosti. Napríklad sa vyvarovať používania LED balónov v blízkosti otvoreného ohňa alebo horľavých materiálov, a uistiť sa, že použité batérie sú bezpečné a dodržiavajú príslušné predpisy

AM
0013051649869
8 položky

Súvisiace produkty

(V rovnakej kategórii je 9 ks ďalších produktov)