Balónová girlanda Halloween

Halloween Balóny
194099056922
3 položky

70 ks v balení, Balónová girlanda Halloween 4 m paska, obojstranné lepičky na balóny

22,95 €
S DPH
Množstvo

Green checkmark Na sklade 3 kusy

Môžete mať INHEĎ na predajni

Doručenie domov už zajtra u vás!

Ak objdenáte tovar do 12.00

Balónová girlanda je dekoratívny prvok, ktorý sa skladá z niekoľkých balónov spojených dohromady a používa sa ako dekorácia na rôzne udalosti, ako sú oslavy narodenín, svadobné oslavy, firemné akcie, oslavy nového roka a ďalšie udalosti. Balónové girlandy sú obľúbené pre svoj veselý vzhľad a schopnosť rýchlo dodať do priestoru výraznú a slávnostnú atmosféru.

Balónové girlandy môžu mať rôzne tvary, veľkosti a farby balónov, čo umožňuje ich prispôsobenie konkrétnej tematike alebo farebnej scheme danej udalosti. Bežne sa používajú balóny latexové alebo fóliové, ktoré sa napúšťajú héliom alebo vzduchom a sú následne prepojené dohromady rôznymi spôsobmi, ako sú povrázky, stuhou, alebo špeciálne balónové spojky.

Balónové girlandy môžu byť použité ako vstupná brána na udalosť, dekorácie na stenách, zábradliach, strope alebo ako samostatný dekoračný prvok vo vonkajších alebo vnútorných priestoroch. Môžu byť tiež kombinované s inými dekoračnými prvkami, ako sú kvety, stuhy, cedule, aby vytvorili jedinečný a efektný vzhľad pre danú udalosť.

Balónové girlandy sú obľúbenou voľbou pre dekoráciu rôznych osláv a udalostí, pretože sú cenovo dostupné, ľahko sa inštalujú a môžu byť upravené podľa individuálnych potrieb. Je však dôležité mať na pamäti, že balóny sú dočasné dekoračné prvky a že ich použitie by sa malo uskutočniť zodpovedne a s ohľadom na životné prostredie. Po skončení udalosti by mali byť balóny správne zlikvidované a recyklované podľa platných zákonov a predpisov.

Balónovú girlandu Vám vieme vyhotoviť na mieru u Vás na mieste podľa dohody.

Možnosť prenájmu dekoračného kruhu a elektrickej pumpy.

Prenájom okrúhleho stojana na balóny (party-saurus.sk)

Prenájom pumpy na balóny (party-saurus.sk)

AM
194099056922
3 položky

Súvisiace produkty

(V rovnakej kategórii je 16 ks ďalších produktov)