Tortová fontánka zlatá čierne hviezdy 25 cm

Fontánky prskaviek
00025
45 položky

1 ks, Tortová fontánka zlatá čierne hviezdy 25 cm

1,35 €
S DPH
Množstvo

Green checkmark Na sklade 45 kusov

Môžete mať INHEĎ na predajni

Doručenie domov už zajtra u vás!

Ak objdenáte tovar do 12.00

Fontány, známe aj ako ľadové prskavky alebo ľadové fontány vhodná dekorácia na koláče alebo torty, ktoré pri zapálení vyžarujú iskrivý efekt. Bežne sa používajú na dodanie očarenia a vzrušenia pri zvláštnych príležitostiach, najmä pri krájaní torty alebo pri slávnostných chvíľach. Tu je niekoľko informácií o ľadových fontánach:

Dizajn: Ľadové fontány zvyčajne pozostávajú z dlhej tenkej trubice naplnenej horľavým materiálom a pokrytej ochranným vonkajším plášťom. Horný koniec sa zvyčajne zapáli, aby sa vytvoril oslnivý obraz iskier, ktoré vystreľujú nahor.

Šumivý efekt: Keď sa ľadová fontána zapáli, vyžaruje kaskádu iskier, ktoré pripomínajú ohňostroj. Iskry zvyčajne trvajú krátku dobu, v rozsahu od 30 sekúnd do niekoľkých minút, v závislosti od veľkosti konkrétneho produktu.

Bezpečnostné hľadiská: Ľadové fontány sú navrhnuté s ohľadom na bezpečnosť. Zvyčajne sú vyrobené z netoxických materiálov a sú navrhnuté tak, aby sa používali kontrolovaným spôsobom. Je však dôležité dôsledne dodržiavať pokyny výrobcu a pri manipulácii s nimi a ich zapaľovaní postupovať opatrne. Vždy ich držte mimo dosahu horľavých materiálov a používajte ich v dobre vetraných priestoroch.

Použitie: Ľadové fontány sa bežne používajú ako dekoratívne prvky na torty, najmä pri špeciálnych príležitostiach, ako sú svadby, narodeniny alebo výročia. Môžu byť umiestnené priamo na tortu alebo vložené do stojana na torty alebo držiaka. Ľadové fontány sa dajú použiť aj ako ozdoby stola alebo ozdobné prvky na podujatiach, čím dodajú celkovej atmosfére nádych iskry.

Pri začleňovaní ľadových fontán do vášho podujatia nezabudnite vziať do úvahy akékoľvek miesto alebo miestne predpisy týkajúce sa ich používania. Vždy uprednostňujte bezpečnosť a riaďte sa pokynmi dodanými s konkrétnym produktom, ktorý si vyberiete.

AM
00025
45 položky

Súvisiace produkty

(V rovnakej kategórii je 16 ks ďalších produktov)